SUPER LIG

Τουρκία: Στο -2 από την κορυφή η Γαλατασαράι

Galatasaray defender Yuto Nagatomo from Japan controls the ball during the Europa League round of 32 soccer match between Galatasaray and Benfica, in Istanbul, Thursday, Feb. 14, 2019. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Galatasaray defender Yuto Nagatomo from Japan controls the ball during the Europa League round of 32 soccer match between Galatasaray and Benfica, in Istanbul, Thursday, Feb. 14, 2019. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Η Γαλατασαράι νίκησε 3-1 την Καϊσερίσπορ και μείωσε στους δύο βαθμούς από την κορυφή και την Μπασακσεχίρ, η οποία υποδέχεται την Κυριακή με τη Ρίζεσπορ. Ο Τερίμ άφησε στον πάγκο τον Μήτρογλου, 28 γκολ ο Ντιάν.

Έκανε το καθήκον της και μετέφερε το άγχος στην πρωτοπόρο της Superlig, Μπασακσεχίρ, η οποία υποδέχεται την Κυριακή τη Ρίζεσπορ.

Η Γαλατασαράι μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή, καθώς υποδέχθηκε στην Κωνσταντινούπολη την Καϊσερίσπορ και τη νίκησε με 3-1.

Η ομάδα από την Καισάρεια άνοιξε το σκορ με τον Κράβετς με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο ματς. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας, Εμπάιγ Ντιάν (ο Σενεγαλέζος έφθασε τα 28 γκολ!) ισοφάρισε στο επόμενο λεπτό (16'), ενώ στο 42' μ' εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην "τσιμπόμ".

Ο Ναγκατόμο στο τέταρτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 3-1. Αυτό δεν ήταν μόνο αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου, αλλά και τελικό.

Ο τεχνικός της Γαλατά, Φατίχ Τερίμ, άφησε στον πάγκο τον Έλληνα διεθνή φορ, Κώστα Μήτρογλου, φουντώνοντας τη φημολογία περί επιστροφής του στη Μαρσέιγ, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός.

Η σύνθεση της Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Μαριάνο, Μαρκάνο, Ντονκ, Ναγκατόμο, Εντιάιγ, Φερνάντο, Φεγκουλί (86' Τασντεμίρ), Μπελχαντά (75' Ινάν), Ακπαμπά (62' Ακγκιούν), Ντιάν.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ 3-1 (HIGHLIGHTS)

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ