ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρντά Τουράν: Γιγαντιαίο πρόστιμο της Μπασακσεχίρ στον Τούρκο

FC Barcelona's Arda Turan attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, March 18, 2017. FC Barcelona will play against Valencia during a Spanish La Liga on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Arda Turan attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, March 18, 2017. FC Barcelona will play against Valencia during a Spanish La Liga on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπασακσεχίρ γνωστοποίησε το μέγεθος του προστίμου που έριξε στον Αρντά Τουράν για το χαμό που προκάλεσε σε κλαμπ της Πόλης, εκεί που χτύπησε και εμφάνισε όπλο στον αοιδό συμπατριώτη του, Μπερκάι (VIDEO).

Ο Αρντά Τουράν το πρώτο του "χαστούκι" για τα... κατορθώματά εκτός γηπέδων το έφαγε από την ομάδα του! Η Μπασακσεχίρ ανακοίνωσε το πρόστιμο που επέβαλλε στον σταρ της. Το μέγεθος του ποσού προκαλεί ζαλάδα στους κοινούς θνητούς...

Η Μπασακσεχίρ, λοιπόν, ζητάει από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να την αποζημιώσει με 2,5 εκατ. τουρκικές λίρες, δηλαδή 370.000 ευρώ! Ενώ παράλληλα έγινε γνωστό ότι ο 31χρονος θα συνεχίσει κανονικά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις απέναντι στο κλαμπ, τουλάχιστον μέχρι να αποφανθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τουράν κινδυνεύει μέχρι και με 12,5 χρόνια φυλάκιση γι' αυτά που έκανε το επόμαχο βράδυ που κυκλοφορούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

Για όσους δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες γύρω από το σκάνδαλο, σας υπενθυμίζουμε ότι ο Τουράν φλέρταρε με μία γυναίκα εκείνο το βράδυ, σε γνωστό στέκι της Πόλης, η οποία αποδείχθηκε τελικά πως ήταν σύζυγος του τραγουδιστή Μπερκάι Σαχίν.

Ο αοιδός ζήτησε τα ρέστα από τον μεθυσμένο διεθνή winger και τότε εκείνος άρχισε έναν μεγάλο καυγά που είχε ως συνέπεια ο Μπερκάι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σπασμένη τη μύτη του.

Βέβαια, το αποκορύφωμα της υπόθεσης συνέβη στους διαδρόμους της κλινικής. Εκεί, ο Τουράν ακολούθησε το θύμα του και λέγοντάς του ότι δεν γνώριζε πως η κυρία που φλέρταρε ήταν η σύζυγός του εμφάνισε ένα όπλο και του ζήτησε να τον σκοτώσει επειδή μετάνιωσε!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟ 5:03 ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ