ΤΟΥΡΚΙΑ

Φαβορί για Μπεσίκτας ο Θουμπιθαρέτα

Olympique Marseille sporting director Andoni Zubizarreta, attends a press conference, in Marseille, southern France, Monday, Jan. 30, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Olympique Marseille sporting director Andoni Zubizarreta, attends a press conference, in Marseille, southern France, Monday, Jan. 30, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Λίγες ώρες μετά από το διαζύγιο με τη Μαρσέιγ ο Άντονι Θουμπιθαρέτα διαπραγματεύεται με τη διοίκηση της Μπεσίκτας για ν' αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Το τέταρτο πρότζεκτ της καριέρας του ως τεχνικός διευθυντής μετά από τα αντίστοιχα των Μπιλμπάο, Μπαρτσελόνα και Μαρσέιγ ετοιμάζεται ν' αναλάβει ο Άντονι Θουμπιθαρέτα

Ο 58χρονος Βάσκος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπεσίκτας για ν' αναλάβει τη θέση στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Ο Θουμπιθαρέτα έγινε το απόλυτο φαβορί τα τελευταία 24ώρα, από τότε δηλαδή που επισημοποιήθηκε το διαζύγιό του με την ομάδα της Μασσαλίας.

Η αποχώρησή του προκάλεσε κρίση στους Φωκαείς καθώς στον αέρα βρίσκεται ο Πορτογάλος προπονητής, Αντρέ Βίλας-Μπόας, τον οποίον ο Θουμπιθαρέτα είχε προσλάβει στην ομάδα του γαλλικού Νότου.

Σύμφωνα με το Fotospor η εναλλακτική των μαύρων αετών είναι ο 53χρονος Άγγλος, Λες Φέρντιναντ, ο οποίος βρίσκεται στο αντίστοιχο πόστο της ΚΠΡ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Ξεφόρτωμα" 60 εκατ. € λόγω FFP
Σκέφτεται την παραίτηση ο Αντρέ Βίλας - Μπόας

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ