ΤΟΥΡΚΙΑ

Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ 1-3: Στην Τσιμ Μπομ το μεγάλο ντέρμπι

Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ 1-3: Στην Τσιμ Μπομ το μεγάλο ντέρμπι

Η Γαλατασάραϊ επικράτησε 3-1 της Φενέρμπαχτσε στο "Σουκρού Σαράτσογλου" και με μία αγωνιστική περισσότερη ισοβαθμεί στην κορυφή μαζί με Τραμπζονσπόρ και Σίβασπορ.

Αρκετή ένταση είχε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατάσαραϊ, με την "Τσιμ Μπομ" να παίρνει τη νίκη με 3-1 και να πιάνει στην κορυφή με 45 βαθμούς την Τραμπζονσπόρ και τη Σίβασπορ, έστω και με μία αγωνιστική παραπάνω.

Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό ο Μαξ Κρούζε για τη Φενέρ, ωστόσο η εικόνα της γηπεδούχου ομάδας δεν ήταν θετική με την Γαλατά να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, ήρθε και η ισοφάριση στο 40ο λεπτό από τον Ράιν Ντονκ με κεφαλιά.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να χάσουν τον προπονητή τους, αφού αποβλήθηκε στο 66ο λεπτό από τον διαιτητή. Χρειάστηκε να φτάσουμε μέχρι το 80ο λεπτό, ώστε η Γαλατάσαραϊ να πάρει τη θέση οδηγού στο παιχνίδι, με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να είναι εύστοχος στην εκτέλεση πέναλτι.

Στο 84΄οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες, αφού μία αψιμαχία ανάμεσα στον Μπελχαντά και τον Τουρούτς ανάγκασε τον διαιτητή του αγώνα να δείξει κόκκινες κάρτες. Η Γαλατάσαραϊ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ονιεκούρου να σημειώνει το 3-1.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ