ΤΟΥΡΚΙΑ

Φενέρμπαχτσε: Ισχυρός υποψήφιος για τον πάγκο ο Μοντέλα

Sevilla coach Vincenzo Montella looks out during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White)
Sevilla coach Vincenzo Montella looks out during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Η Φενέρμπαχτσε παραμένει χωρίς προπονητή από τον Μάρτιο και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, ο Βιντσέντσο Μοντέλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην pole position για να συμφωνήσει μαζί της.

Ο Ερσούν Γιανάλ πλήρωσε το μάρμαρο για την κάκιστη φετινή πορεία της Φενέρμπαχτσε που την έφερε στην 7η θέση της βαθμολογίας καθώς είδε την πόρτα της εξόδου τον Μάρτιο, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να μένει όλο αυτό το διάστημα που δεν υπήρχε ποδοσφαιρική δράση χωρίς προπονητή.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Βιντσέντσο Μοντέλα να είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της Φενέρ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, με την "Fanatik" να σημειώνει μάλιστα πως ο πρώην τεχνικός των Φιορεντίνα και Σεβίλλης φέρεται πρόθυμος να μετακομίσει στην Τουρκία.

Όσον αφορά σε άλλα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, αυτά είναι ο Μιρσάτ Τουρκσάν καθω΄ς και ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Νίκο Κόβατς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ