ΤΟΥΡΚΙΑ

Γαλατάσαραϊ: Ανακοίνωσε την έναρξη διαπραγματεύεων με Φαλκάο

Colombia's Radamel Falcao Garcia falls to the ground during a Copa America quarterfinal soccer match against Chile at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Friday, June 28, 2019. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Colombia's Radamel Falcao Garcia falls to the ground during a Copa America quarterfinal soccer match against Chile at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Friday, June 28, 2019. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην Γαλατάσαραϊ είναι πλέον ο Ρανταμέλ Φαλκάο, με την "Τσιμ Μπομ" να κάνει γνωστό πως άρχισε διαπραγματεύσεις με την Μονακό και τον παίκτη για την απόκτησή του.

Πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει μία σπουδαία μεταγραφή είναι η Γαλατάσαραϊ, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και τον Ρανταμέλ Φαλκάο να είναι μία ανάσα από το να δώσουν τα χέρια.

Η "Τσιμ Μπομ" έχει βάλει εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρο τον Κολομβιανό διεθνή επιθετικό και παρά το γεγονός πως η υπόθεση φαινόταν να ναυαγεί την περασμένη εβδομάδα, επέστρεψε εσχάτως δυναμικά στο προσκήνιο.

Το βράδυ του Σαββατου δε, προχώρησε σε μία κίνηση που προκάλεσε έκρηξη ενθουσιασμού στους οπαδούς της, ανακοινώντας μέσω του λογαριασμού της στο Twitter πως άρχισε επίσημες διαπραγματεύσεις με την Μονακό και τον ίδιο τον παίκτη για να έρθει η συμφωνία.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Νικολό Σίρα, ο 33χρονος στράικερ θα κάνει την Κυριακή το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ κατόπιν θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2022, με ετήσιες απολαβές που θα ανέρχονται σε 5 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους.

Photo Credits: AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ