ΤΟΥΡΚΙΑ

Γαλατασαράι: Κοντά στην επιστροφή ο Τουράν

FC Barcelona's Arda Turan attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, March 18, 2017. FC Barcelona will play against Valencia during a Spanish La Liga on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Arda Turan attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, March 18, 2017. FC Barcelona will play against Valencia during a Spanish La Liga on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Αρντά Τουράν βρίσκεται κοντά στην επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του, Γαλατασαράι, από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Τις τελευταίες ημέρες προπονείται ατομικά στην Μπασακσεχίρ κι όλα δείχνουν ότι ο κύκλος του στην ομάδα, στην οποία έχει παραχωρηθεί δανεικός από την Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2020, έχει κλείσει.

Ο Αρντά Τουράν βρίσκεται κοντά σε μα μεγάλη επιστροφή. Ο 35χρονος Τούρκος μέσος είναι μια ανάσα από την ομάδα της καρδιάς του, Γαλατασαράι, από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Το παραδέχθηκε και ο προπονητής της τζίμπόμ, Φατίχ Τερίμ.

"Ο Αρντά είναι σημαντική προσωπικότητα για τη Γαλατασαράι. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μέσα στον Ιανουάριο. Ο Αρντά είναι οπαδός της Γαλατά. Η ομάδα πάντα αγκαλιάζει τα παιδιά της. Ο Αρντά αξίζει να κλείσει την καριέρα του εδώ", υποστήριξε ο Τερίμ για τον Τουράν με τις σχέσεις των δυο ανδρών να έχουν αποκατασταθεί μετά τον κλονισμό που υπέστη κατά την κοινή τους θητεία στην εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας.

Ο Τουράν είναι προϊόν των ακαδημιών της Γαλατασαράι. Το 2011 πωλήθηκε στην Ατλέτικο και το 2015 η Μπαρτσελόνα τον έκανε δικό της αντί 40.000.000 ευρώ. Στους μπλαουγκράνα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα γι' αυτό και παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπασάκσεχιρ. Ακόμη, ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί η φόρμουλα της μετακίνησής του στη Γαλατά.

Photo credits: AP Images

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ