ΤΟΥΡΚΙΑ

Γκραντέλ: Για δύο χρόνια στη Σιβασπόρ ο πρώην στόχος του Ολυμπιακού

Ivory Coast player Max Alain Gradel, celebrates after he scored a goal against Cameroon during their African Cup of Nations Group D soccer match  at Estadio De Malabo in Malabo, Equatorial Guinea, Wednesday, Jan. 28, 2015. (AP Photo/Sunday Alamba)
Ivory Coast player Max Alain Gradel, celebrates after he scored a goal against Cameroon during their African Cup of Nations Group D soccer match at Estadio De Malabo in Malabo, Equatorial Guinea, Wednesday, Jan. 28, 2015. (AP Photo/Sunday Alamba) AP

Ο Μαξ Γκραντέλ, που βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σιβασπόρ. Για δύο χρόνια υπέγραψε, σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού συλλόγου.

Για αρκετές εβδομάδες, ο Μαξ Γκραντέλ απασχόλησε τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της αναζήτησης των ερυθρολεύκων για ακραίο επιθετικό. Εν τέλει, ο 32χρονος εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σιβασπόρ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του το μεσημέρι της Κυριακής 18 Αυγούστου.

Μετά από μία σπουδαία τριετία στην Τουλούζ, ο Μαξ Γκραντέλ έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ. Απασχόλησε έντονα τους ερυθρόλευκους, αλλά υπέγραψε στην τουρκική ομάδα, με την οποία δεσμεύτηκε για την επόμενη διετία.

Την περσινή σεζόν, ο 32χρονος εξτρέμ είχε 3 γκολ και 3 ασίστ σε 21 συμμετοχές στη Ligue 1.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ