ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Ελάζιγκσπορ πήρε 22 παίκτες μέσα σε δύο ώρες

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ελάζιγκσπορ, ομάδα β' Τουρκίας, απέκτησε 22 ποδοσφαιριστές μέσα σε δύο ώρες. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Γεωργιάδης, όχι όμως και ο Γιάννης Στάθης, τον οποίο δεν άφησε ελεύθερο ο Απόλλων Σμύρνης.

Αυτό που έκανε η Ελάζιγκσπορ λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία των μεταγραφών στην Τουρκία δεν έχει προηγούμενο. Κουβαλώντας ποινή από την ομοσπονδία της χώρας, δεν είχε το δικαίωμα να ενισχυθεί. Δύο ώρες πριν ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφική περίοδος, η διοίκησή της κατόρθωσε να άρει την τιμωρία.

Τι πρόλαβε να κάνει σε αυτό διάστημα; Να αποκτήσει 22 ποδοσφαιριστές: 12 με μεταγραφή και 10 δανεικούς. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός που πέρασε στο παρελθόν από Πανσερραϊκό, ΠΑΟΚ, Βέροια, ΑΕΛ Λεμεσού, Ερμή Αραδίπου, Δόξα Δράμας, αλλά και από την Keşla του Αζερμπαϊτζάν.

Έτοιμο συμβόλαιο (διάρκεια 1,5 έτους) είχε στην Ελάζιγκσπορ ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο Γιάννης Στάθης, αλλά η μεταγραφή του οδηγήθηκε σε "ναυάγιο". Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης δεν άφησε ελεύθερο τον 31χρονο δεξιό μπακ και για δεύτερη φορά στην καριέρα του δεν κατέστη εφικτό να πάρει μεταγραφή στην Τουρκία.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ