ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Η Μπεσίκτας θέλει να στείλει πίσω στη Λίβερπουλ τον Κάριους"

Liverpool goalkeeper Loris Karius can't stop the ball shot by Real Madrid's Gareth Bale during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Κάριους AP

Οι εμφανίσεις του Λόρις Κάριους δεν πείθουν τους ανθρώπους της Μπεσίκτας, που θέλουν να στείλουν πίσω στη Λίβερπουλ τον Γερμανό κίπερ, τερματίζοντας τον διετή δανεισμό του.

Η περσινή σεζόν για τον Λόρις Κάριους ολοκληρώθηκε εφιαλτικά, με τα σημαντικά λάθη που έκανε στον τελικό του Champions League, στο Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ. Ο Γερμανός γκολκίπερ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα των Ρεντς με 3-1.

Το καλοκαίρι ο 25χρονος παραχωρήθηκε δανεικός στη Μπεσίκτας, αλλά οι εμφανίσεις του δεν έχουν πείσει τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας. Σε έξι αγώνες πρωταθλήματος, ο Γερμανός έχει δεχτεί επτά γκολ.

Σε τρία ματς στο Europa League, η εστία του έχει παραβιαστεί επτά φορές. Σε εννέα συμμετοχές, δηλαδή, 14 γκολ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Τουρκία, η Μπεσίκτας θέλει να τερματίσει τον δανεισμό του Κάριους, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Η Μπεσίκτας βρίσκεται στην 4η θέση της τουρκικής Super Lig με 18 βαθμούς σε 10 ματς (5-3-2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ