ΤΟΥΡΚΙΑ

Κόκκινη ο Πέντρο Ενρίκε, νίκη η Γαλατασαράι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
Ενρίκε EUROKINISSI

Ο Πέντρο Ενρίκε σκόραρε, αποβλήθηκε και η Καϊσερίσπορ ηττήθηκε 2-3 από τη Γαλατασαράι σε έναν... τρελό αγώνα για την 3η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig. Τα δύο γκολ μπήκαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Το βράδυ της Παρασκευής (30/8) η Καϊσερίσπορ υποδέχτηκε τη Γαλατασαράι για την 3η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig. Ο τέως παίκτης του ΠΑΟΚ, Πέντρο Ενρίκε, άνοιξε το σκορ στο 37'. Στο 65' ο συμπαίκτης του Αμπντενούρ αποβλήθηκε και στο επόμενο λεπτό ο Μπελχαντά της Γαλατά ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι.

Στο 73' ήταν η σειρά του Ενρίκε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη, έχοντας δεχτεί την πρώτη μόλις τέσσερα λεπτά νωρίτερα. Στο 87' ο Μπάμπελ έκανε το 1-2 για την Τσιμ Μπομ, για την οποία αποβλήθηκε στο 89' ο Μορ. Στο 91' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Μπουλούτ! Το... τρελό παιχνίδι είχε μπόλικο ακόμα... ζουμί.

Ο Μπουλούτ πήρε κίτρινη στο 93', δεύτερη κίτρινη στο 94' και εντέλει στο 98' ο Μπουγιούκ της Γαλατά έκανε το 2-3, χαρίζοντας στην ομάδα του μια σπουδαία επικράτηση, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ