ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξύλο και κυνηγητό στο Γαλατάσαραϊ - Φενέρμπαχτσε (VIDEO)

Ξύλο και κυνηγητό στο Γαλατάσαραϊ - Φενέρμπαχτσε (VIDEO)

Επεισοδιακό ντέρμπι στην Τουρκία ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ - Φενέρμπαχτσε. Ο Μπελχαντά την έπεσε στον Σολδάδο, ο Ζαΐλσον χαστούκισε τον Μαροκινό και οι παίκτες της Γαλατά τον πήραν στο κυνήγι. Το ματς έληξε στο 2-2.

Το ντέρμπι της Τουρκίας ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ - Φενέρμπαχτσε στιγματίστηκε όχι μόνο από τον θάνατο του 20χρονου οπαδού της Φενέρ που υπέστη καρδιακή προσβολή, αλλά και από επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, μόλις ολοκληρώθηκε το ματς.

Ο διαιτητής μόλις έχει σφυρίξει και ο Γιουνές Μπελχαντά των γηπεδούχων τρέχει προς το μέρος του Ρομπέρτο Σολδάδο. Οι δύο παίκτες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και άρχισαν να... σπρώχνονται με τα κεφάλια! Τότε ο χαφ της Φενέρ, Ζαΐλσον, τους πλησίασε και θέλοντας να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, χαστούκισε με δύναμη τον Μπελχαντά.

Τότε ο Βραζιλιάνος μέσος της Φενέρμπαχτσε άρχισε να τρέχει προς τα αποδυτήρια, για να ξεφύγει από τους έξαλλους παίκτες και μέλη της αποστολής της Γαλατάσαραι, που είδαν τι έκανε.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων, που διεξήχθη στην Türk Telekom Arena στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, έληξε δίχως νικητή. Οι γηπεδούχοι του Φατίχ Τερίμ προηγήθηκαν με 2-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι του Φιλίπ Κοκού ισοφάρισαν σε 2-2. Το 1-0 έκανε στο 31', ο Ντονκ και το 2-0 ο Λίνες στο 49'.

Για τη Φενέρ μείωσε με πέναλτι στο 66' ο Βαλμπουενά και το τελικό 2-2 έγραψε ο Ζαΐλσον από πάσα του Βαλμπουενά. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Γαλατά έμεινε στη δεύτερη θέση με 20 βαθμούς, στο -1 από την Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ, που έχει αγώνα λιγότερο.

Η Φενέρ παραμένει πολύ χαμηλά. Είναι 15η με 10 βαθμούς, στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας και παιχνίδι περισσότερο.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Λίνες, Καμπάκ, Αζίζ, Ομέρ Μπαϊράμ, Μπελχαντά, Ντονκ, Εντιαγέ (88' Μαϊκόν), Ονιεκούρου (86' Φεγκουλί), Γκιουμούς, Γκάρι Ροντρίγκες (74' Ινάν).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Τεκίν, Ίσλα, Νοϊστάντερ, Σκρτελ, Καλντιρίμ, Ζαΐλσον, Ελμάς, Αντρέ Αγιού, Μπενζιά (46' Ποτούκ), Βαλμπουενά (78' Σολδάδο), Φρέι (92' Ρέγιες).







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ