ΤΟΥΡΚΙΑ

Κύπελλο Τουρκίας: Στον τελικό η Αλάνιασπορ των Μπακασέτα, Τζαβέλλα και Σιώπη

Οι τρεις Έλληνες της Αλάνιασπορ, Γιώργος Τζαβέλλας, Μανώλης Σιώπης και Τάσος Μπακασέτας μετά τη νίκη επί της Γαλατασάραι
Οι τρεις Έλληνες της Αλάνιασπορ, Τζαβέλλας Μπακασέτας και Σιώπης ALANYASPOR

Η Αλάνιασπορ, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Τάσο Μπακασέτα (δύο ασίστ) και Παπί Σισέ (χατ τρικ), διέσυρε με 4-0 την Αντάλιασπορ και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας.

Την ευκαιρία να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο στην Τουρκία θα έχουν οι Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Τζαβέλλας και Μανώλης Σιώπης. Η Αλάνιασπορ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παπί Σισέ που σημείωσε χατ τρικ κι από κοντά τον Μπακασέτα (δύο ασίστ), διέσυρε 4-0 την Αντάλιασπορ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Μάλιστα, έκανε το 2Χ2, καθώς είχε επικρατήσει και στον πρώτο αγώνα με 1-0. Οι Μπακασέτας και Τζαβέλλας αγωνίστηκαν βασικοί στον θρίαμβο, ενώ ο Σιώπης ήταν εκτός αποστολής επειδή ήταν ανέτοιμος, ύστερα από ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Στον τελικό, η Αλάνιασπορ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος, Τράμπζονσπορ, η οποία απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε στα ημιτελικά. Αξίζει να σημειωθεί πως, σε περίπτωση που η Αλάνιασπορ πάρει το Κύπελλο, αυτός θα είναι ο πρώτος τίτλος της στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ