ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεσίκτας: Η τρομερή απόκρουση του Κάριους (VIDEO)

Liverpool goalkeeper Loris Karius makes a save during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Κάριους AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Λόρις Κάριους, που έχει πραγματοποιήσει πολύ κακά παιχνίδια από τον περσινό τελικό του Champions League έως σήμερα, έκανε την Παρασκευή (7/12) καταπληκτική απόκρουση στον αγώνα Αλάνιασπορ - Μπεσίκτας. (VIDEO)

Το βράδυ της 26ης Μαΐου 2018 θα μείνει αξέχαστο στον Λόρις Κάριους. Ο Γερμανός τερματοφύλακας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα (1-3) της Λίβερπουλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό του Champions League, φέροντας ευθύνη στα δύο από τα τρία γκολ των "Μερένγκες".

Έκτοτε ο Γερμανός έχει υποπέσει σε μια σειρά από κακές εμφανίσεις, έχοντας δεχτεί γκολ στα οποία φέρει ευθύνη. Την Παρασκευή (7/12), ωστόσο, θυμήθηκε τον καλό του εαυτό και έκανε μια σπουδαία επέμβαση στον εκτός έδρας αγώνα της Μπεσίκτας με την Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα, Μανιάτη και Τζάλμα Κάμπος, για το πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Ο Κάριους λοιπόν σταμάτησε τον Παπίς Σισέ, παρότι ο Σενεγαλέζος βρέθηκε σε θέση βολής για να ανοίξει το σκορ. Δείτε πώς κράτησε την εστία του απαραβίαστη ο 25χρονος, που αγωνίζεται στους "αετούς" ως δανεικός από τη Λίβερπουλ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ