ΤΟΥΡΚΙΑ

Νίκησε την Αλάνιασπορ και ελπίζει η Μπεσίκτας

Νίκησε την Αλάνιασπορ και ελπίζει η Μπεσίκτας

Η Μπεσίκτας νίκησε 2-1 την Αλάνιασπορ του Γιώργου Τζαβέλλα, είναι στο -4 από την κορυφή δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της τουρκικής Super Lig και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για πρώτη και δεύτερη θέση.

Για την 32η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig, η Μπεσίκτας νίκησε 2-1 την Αλάνιασπορ στην έδρα της και βρίσκεται στο -4 από την πρώτη Γαλατασαράι και τη δεύτερη Μπασακσεχίρ. Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, οι "μαύροι αετοί" εξακολουθούν και διατηρούν μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, ή έστω τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έκανε ο Λιάιτς στο 11', ισοφάρισε με αυτογκόλ ο Ερκίν στο 44', ενώ το 2-1 έκανε στο 54' ο Κουαρέσμα. Για τους φιλοξενούμενους έπαιξε βασικός ο Τζανέλλας και ο Τζάλμα Κάμπος, ενώ ο Βιγιαφάνιες μπήκε αλλαγή στο 64'. Υπενθυμίζεται ότι αν η Μπεσίκτας πάρει τη δεύτερη θέση, τότε πάει στο γκρουπ των ισχυρών μαζί με τον Ολυμπιακό στον β' προκριματικό γύρο του Champions League.





Η κατάταξη στην κορυφή:

1. Γαλατασαράι 66

2. Μπασακσεχίρ 66

3. Μπεσίκτας 62

4. Τραμπζονσπόρ 57

Το πρόγραμμα της Γαλατασαράι:

33η αγωνιστική: Γαλατασαράι - Μπακακσεχίρ

34η αγωνιστική: Σίβασπορ - Γαλατασαράι

Το πρόγραμμα της Μπακακσεχίρ:

33η αγωνιστική: Γαλατασαράι - Μπακακσεχίρ

34η αγωνιστική: Μπακακσεχίρ - Αλάνιασπορ

Το πρόγραμμα της Μπεσίκτας:

33η αγωνιστική: Τραμπζονσπόρ - Μπεσίκτας

34η αγωνιστική: Μπεσίκτας - Κασίμπασα

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ