ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κάριους διάβασε πως γυρίζει στην Λίβερπουλ και... απασφάλισε!

Liverpool manager Juergen Klopp and Liverpool goalkeeper Loris Karius celebrate in front of their side's fans after they won the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp and Liverpool goalkeeper Loris Karius celebrate in front of their side's fans after they won the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπεσίκτας να σκέφτεται να τον... επιστρέψει στην Λιβερπουλ δεν άρεσαν καθόλου στον Λόριους Κάριους, με τον Γερμανό να δίνει αθυρόστομη απάντηση μέσω Instagram.

Είναι δυνατόν η παρουσία του στο τουρκικό πρωτάθλημα να τελειώσει τόσο γρήγορα και άδοξα έχοντας παίξει μόλις τρεις μήνες στην Μπεσίκτας και ενώ έχει υπογραψει συμβόλαιο δύο ετών;

Ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το μέλλον του Λόρις Κάριους, με τα τουρκικά ΜΜΕ να ισχυρίζονται ωστόσο πως ο Γερμανός δεν έχει πείσει τους ανθρώπους της Μπεσίκτας και έχουν κάνει ήδη κρούση στην Λίβερπουλ για να λήξουν αμεσα το δανεισμό του.

Ο Κάριους διάβασε πως γυρίζει στην Λίβερπουλ και... απασφάλισε!

Σύμφωνα μάλιστα με τα μίντια στη γειτονική χώρα, οι άνθρωποι των "αετών" έχουν εστιάσει στην επίθεση το πρόβλημα της ομάδας τους και για αυτό το λόγο θα ζητήσουν από τους "κόκκινους" να πάρουν πίσω τον Κάριους και να τους δώσουν τον Ορίγκι, με τον Βέλγο επιθετικό να μην έχει γράψει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής τη φετινή σεζόν στην ομάδα του Κλοπ.

Καλά και... άγια όλα αυτά, όμως φαίνεται πως ο Λόρις Κάριους δεν συμμερίζεται ούτε στο ελάχιστο αυτά τα σενάρια, με τον άλλοτε γκολκίπερ της Μάιντς να δίνει την απάντησή του στην παραφιλολογία αναφορικά με το όνομά του μέσω Instastory.

"Καφές πρώτα. Οι μ@λ@κίες των μίντια έπονται", έγραψε χαρακτηριστικά ο Κάριους ως "λεζάντα" σε μία φωτογραφία που φαίνεται να απολαμβάνει τον καφέ του.

Ο Κάριους διάβασε πως γυρίζει στην Λίβερπουλ και... απασφάλισε!

Σημειώνεται πως η Μπεσίκτας, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 4η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση τριών πόντων από την πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ, καλύπτει κατά το ήμισυ το συμβόλαιο του Κάριους, με το άλλο 50% να εξοφλείται από την Λίβερπουλ που έχει τα δικαιώματά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ