ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πέπε αφήνει την Μπεσίκτας και βάζει χρήματα από την τσέπη του για να πληρωθεί το προσωπικό!

Besiktas' defender Enzo Roco, left, followling his goal against Sarpsborg, celebrates with his teammate Pepe, right, during the Europa League Group I soccer match between Besiktas and Sarpsborg in Istanbul, Thursday, Sept. 20, 2018. Besiktas won the match 3-1. (AP Photo)
Besiktas' defender Enzo Roco, left, followling his goal against Sarpsborg, celebrates with his teammate Pepe, right, during the Europa League Group I soccer match between Besiktas and Sarpsborg in Istanbul, Thursday, Sept. 20, 2018. Besiktas won the match 3-1. (AP Photo) AP

Ο Πέπε όχι μόνο έλυσε τη συνεργασία του με την Μπεσίκτας για να απαλλάξει τους "αετούς" από το βαρύ συμβόλαιό του αλλά αποφάσισε να τους βοηθήσει οικονομικά με μία σπουδαία κίνηση.

Πέπε... τέλος από την Μπεσίκτας! Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμα, σύμφωνα όμως με τα όσα έχουν γραφτεί απά τα τουρκικά ΜΜΕ, ο έμπειρος Πορτογάλος στόπερ δεν θα μείνει ως το φινάλε της σεζόν στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης όπως προέβλεπε το συμβόλαιό του θα αλλά θα αποχωρήσει άμεσα.

Αιτία τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τους "αετούς", με τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό να αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος για να τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του και να έρχεται σε συμφωνία μαζί του για να λυθεί το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος.

Ο άλλοτε παίκτης των Πόρτο και Ρεάλ Μαδρίτης (μετράει ήδη πέντε γκολ φέτος, 3 στο πρωτάθλημα Τουρκίας και δύο στην Ευρώπη) φρόντισε μάλιστα να κλέψει την παράσταση λίγο πριν την αποχώρησή του από την Μπεσίκτας, αναλαμβάνοντας να βοηθήσει το σύλλογο με πληρώσει τους ανθρώπους του.

Πώς; Βγάζοντας χρήματα από τη δική του τσέπη ώστε να πληρωθούν οι μάγειρες και άλλα μέλη της τουρκικής ομάδας, με την κίνησή του αυτή να μνημονεύεται με άκρως κολακευτικά σχόλια τόσο από τουρκικά όσο και από ισπανικά μίντια που την έφεραν στο φως της δημοσιότητας.

Photo Credits: AP Photo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ