ΤΟΥΡΚΙΑ

Ολυμπιακός: "Ματιές" από Τουρκία σε Ομάρ και Τσιμίκα

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ήταν στραμμένα τα βλέμματα των Τούρκων σκάουτερ για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ που έληξε ισόπαλο με 1-1. Μάτια πάνω σε Ελαμπντελαουί και Τσιμίκα.

Στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ήταν στραμμένα τα βλέμματα των Τούρκων σκάουτερ για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ που έληξε ισόπαλο με 1-1. Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα και το aksam.com, άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε και της Γαλατασαράι παρακολούθησαν το ντέρμπι των δύο πρωτοπόρων καθώς έχουν βάλει στο μάτι συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Στο μικροσκόπιο των δύο ομάδων ήταν οι Κώστας Τσιμίκας και Ομάρ Ελαμπντελαουί από τον Ολυμπιακό αλλά και ο Τσούμπα Άκπομ από πλευράς ΠΑΟΚ. Η Γαλατάσαράι επιμένει στο ενδιαφέρον της για τον Τσιμίκα, ενώ καλή εντύπωση έχει κάνει και στη Φενέρ.

Μάλιστα, στη Γαλατά τον θεωρούν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ναγκατόμο που θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, όμως κρατούν επιφυλάξεις καθώς ενδιαφέρον υπάρχει από Ιταλία και Γερμανία.

Όσον αφορά στον Νορβηγό, η Φενέρμπαχτσε είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται και σκέφτεται να ετοιμάσει πρόταση ενόψει του καλοκαιριού κοντά στα έξι εκατομμύρια ευρώ, αφού το συμβόλαιο του Μαουρίστσιο Ίσλα τελειώνει και θα αποχωρήσει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ