ΤΟΥΡΚΙΑ

Ποδοσφαιριστής χαράκωσε αντίπαλο με ξυραφάκι!

Ποδοσφαιριστής χαράκωσε αντίπαλο με ξυραφάκι!

Ποδοσφαιριστής είχε κρυμμένο στα χέρια του ξυραφάκι με το οποίο χαράκωσε αντίπαλο του σε παιχνίδι της τρίτης κατηγορίας στην Τουρκία. (VIDEO)

Όλα τα είχαμε δει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα αλλά αυτό που συνέβη σε ματς στην τρίτη κατηγορία της Τουρκίας δεν είχε προηγούμενο με ποδοσφαιριστή να χαρακώνει αντίπαλο του με ξυραφάκι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο ματς της Αμέντ με την Σακάριασπορ ο παίκτης των γηπεδούχων, Μανσούρ Τσαλάρ, τρύπησε αρχικά και εν συνεχεία χαράκωσε τον Φερχάτ Γιαζγάν των φιλοξενούμενων.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ένα τοπικό ντέρμπι και ιδιαίτερα θερμό ανάμεσα στις δυο ομάδες αλλά φυσικά όσα συνέβησαν μεταξύ των δυο ποδοσφαιριστών με πρωταγωνιστεί τον Τσαλάρ δεν είχαν προηγούμενο.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Τουρκία ο Τσαλάρ κρατούσε από την αρχή στα χέρια του ένα μικρό ξυραφάκι και αρχικά πλησίασε από πίσω τον Γιαζγάν και τον τρύπησε στην πλάτη με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να μην ξέρει τι έχει συμβεί. Εν συνεχεία όμως βρέθηκε και πάλι δίπλα του, τον έπιασε με το ένα χέρι από τον λαιμό και τον χαράκωσε με το ξυραφάκι που είχε στα χέρια του. Στα αποδυτήρια του γηπέδου ο Φερχάτ ανέβασε φωτογραφία με τα τραύματακαι κάλεσε τα αρμόδια όργανα να τιμωρήσουν τον δράστη.

Ποδοσφαιριστής χαράκωσε αντίπαλο με ξυραφάκι!

Μάλιστα υπάρχει και βίντεο από το περιστατικό που δείχνει τι ακριβώς συνέβη.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ