Ποδοσφαιριστής είχε κρυμμένο στα χέρια του ξυραφάκι με το οποίο χαράκωσε αντίπαλο του σε παιχνίδι της τρίτης κατηγορίας στην Τουρκία. (VIDEO)

Όλα τα είχαμε δει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα αλλά αυτό που συνέβη σε ματς στην τρίτη κατηγορία της Τουρκίας δεν είχε προηγούμενο με ποδοσφαιριστή να χαρακώνει αντίπαλο του με ξυραφάκι.

ADVERTISING

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο ματς της Αμέντ με την Σακάριασπορ ο παίκτης των γηπεδούχων, Μανσούρ Τσαλάρ, τρύπησε αρχικά και εν συνεχεία χαράκωσε τον Φερχάτ Γιαζγάν των φιλοξενούμενων.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ένα τοπικό ντέρμπι και ιδιαίτερα θερμό ανάμεσα στις δυο ομάδες αλλά φυσικά όσα συνέβησαν μεταξύ των δυο ποδοσφαιριστών με πρωταγωνιστεί τον Τσαλάρ δεν είχαν προηγούμενο.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Τουρκία ο Τσαλάρ κρατούσε από την αρχή στα χέρια του ένα μικρό ξυραφάκι και αρχικά πλησίασε από πίσω τον Γιαζγάν και τον τρύπησε στην πλάτη με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να μην ξέρει τι έχει συμβεί. Εν συνεχεία όμως βρέθηκε και πάλι δίπλα του, τον έπιασε με το ένα χέρι από τον λαιμό και τον χαράκωσε με το ξυραφάκι που είχε στα χέρια του. Στα αποδυτήρια του γηπέδου ο Φερχάτ ανέβασε φωτογραφία με τα τραύματα και κάλεσε τα αρμόδια όργανα να τιμωρήσουν τον δράστη.

ADVERTISING

Inline Image

Μάλιστα υπάρχει και βίντεο από το περιστατικό που δείχνει τι ακριβώς συνέβη.

Ποδοσφαιριστής χαράκωσε αντίπαλο με ξυραφάκι