ΤΟΥΡΚΙΑ

Το αυτογκόλ του Σκρτελ έφερε ισόπαλο το ντέρμπι στην Τουρκία

Slovakia's Martin Skrtel goes for the ball during the Euro 2016 Group B soccer match between Slovakia and England at the Geoffroy Guichard stadium in Saint-Etienne, France, Monday, June 20, 2016. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Slovakia's Martin Skrtel goes for the ball during the Euro 2016 Group B soccer match between Slovakia and England at the Geoffroy Guichard stadium in Saint-Etienne, France, Monday, June 20, 2016. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Το ντέρμπι κορυφής στην Τουρκία ανάμεσα στην Τραμπζονσπόρ και την Μπαγιακσεχίρ έληξε ισόπαλο 1-1 με τον Σκρτελ να σκοράρει εις βάρος της ομάδας του. (VIDEO)

Την Κυριακή το μεσημέρι η Τραμπζονσπόρ αντιμετώπισε την Μπαγιακσεχίρ στο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Τουρκίας με τις δύο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα να είναι ισόβαθμες με 52 βαθμούς. Το τελικό 1-1 όμως δεν ικανοποίησε καμία ομάδα που παρέμειναν ισόβαθμες στη μάχη που δίνουν για κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Οι φιλοξενούμενοι όμως μπορούμε να πούμε πως στάθηκαν άτυχοι καθώς αν και πήραν το προβάδισμα με ωραίο γκολ του Ντεμπά Μπα με σουτ μέσα από την περιοχή στο 56' είδαν τον Σκρτελ να πετυχαίνει αυτόγκολ το οποίο και έφερε την ισοφάριση των γηπεδούχων.

Στο 63' σε κόρνερ από τα αριστερά ο κεντρικός αμυντικός της Μπαγιακσεχίρ προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά αλλά τελικά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 1-1.

Δείτε το αυτογκόλ του Σκρτελ:

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ