ΤΟΥΡΚΙΑ

Τουρκία: Ισόπαλα τα ντέρμπι, αναλλοίωτη η κορυφή

Basaksehir's Edin Visca, centre, celebrates with teammates after scoring a penalty against Copenhagen, during a Europa League top 16 first leg soccer match between Basaksehir and Copenhagen, in Istanbul, Thursday, March 12, 2020. (AP Photo)
Basaksehir's Edin Visca, centre, celebrates with teammates after scoring a penalty against Copenhagen, during a Europa League top 16 first leg soccer match between Basaksehir and Copenhagen, in Istanbul, Thursday, March 12, 2020. (AP Photo) AP

Τραμπζονσπόρ και Μπασακσεχίρ έμειναν στο 1-1, ενώ Γαλατασαράι - Μπεσίκτας αναδείχθηκαν κι αυτοί ισόπαλοι (0-0) σε κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορονοϊού παιχνίδια στην Τουρκία.

Στην Τουρκία η 26η αγωνιστική διεξήχθη χωρίς θεατές στα γήπεδα λόγω του κορονοϊού. Την Κυριακή (15/3) έγιναν μάλιστα δύο ντέρμπι, που έληξαν ισόπαλα. Τραμπζονσπόρ και Μπασακσεχίρ έμειναν στο 1-1 στην Τραπεζούντα. Ο Μπα άνοιξε το σκορ στο 56' για τους φιλοξενούμενους, ενώ το 1-1 έγινε με αυτογκόλ του Σκρτελ στο 63'.

Στο άλλο σημαντικό ματς της ημέρας, Γαλατασαράι και Μπεσίκτας έμειναν στο 0-0. Η Τσιμ Μπομ είναι στο -3 από την κορυφή, όπου βρίσκονται Τραμπζονσπόρ και Μπασακσεχίρ.

Την Κυριακή (15/3) για την ίδια αγωνιστική η ουραγός Καϊσέρισπορ νίκησε 2-1 την 15η της κατάταξης Μαλάτιασπορ. Η Σίβασπορ, που παραμένει στο κόλπο του τίτλου, αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (16/3, 19.00) σε εξ' αναβολής παιχνίδι την Αντάλιασπορ εκτός έδρας και με νίκη θα βρεθεί στο -2 από την κορυφή. Την ίδια ώρα διεξάγεται και το Γκεζτέπε - Ρίζεσπορ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ