ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τουρκία: Ο Βιγιαφάνιες πέτυχε χατ-τρικ σε έξι λεπτά (VIDEO)

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Βιγιαφάνιες EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε έξι λεπτά, ενώ ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Γιάννη Μανιάτη για να διαμορφώσει το τελικό σκορ νίκης (7-2) της Αλάνιασπορ επί της Καχραμανμαράσπορ για το Κύπελλο Τουρκίας. (VIDEO)

Η Αλάνιασπορ συνέτριψε 7-2 την Καχραμανμαράσπορ (ομάδα τρίτης κατηγορίας) για το πρώτο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο των 32 του Κυπέλλου Τουρκίας και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο πρώην εξτρέμ του Παναθηναϊκού πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε έξι λεπτά. Έκανε το 4-2 στο 80', το 5-2 στο 83' και το 6-2 στο 86'. Ο Αργεντινός έδωσε την ασίστ στον Γιάννη Μανιάτη για να σκοράρει εκείνος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και να διαμορφώσει το τελικό σκορ της ευρείας νίκης απέναντι στην ομάδα από το Καχραμανμαράς.

Ο Βιγιαφάνιες δεν έχει βρει δίχτυα για την τουρκική Superlig σε 14 συμμετοχές (οι 10 εξ αυτών στην αρχική ενδεκάδα), ενώ έχει πετύχει άλλα δύο γκολ για το Κύπελλο Τουρκίας στις 31 Οκτωβρίου. Η Αλάνιασπορ βρίσκεται στην 13η θέση της πρώτης κατηγορίας του τουρκικού πρωταθλήματος. Δείτε τα γκολ του Βιγιαφάνιες και του Μανιάτη στο video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ