ΤΟΥΡΚΙΑ

Τουρκία: Βασικοί και νικητές οι Μπακασέτας, Τζαβέλας, Κίτσιου

Τουρκία: Βασικοί και νικητές οι Μπακασέτας, Τζαβέλας, Κίτσιου

Το πρωτάθλημα στην Τουρκία συνεχίζεται κανονικά με τους Μπακασέτα, Τζαβέλα, Κίτσιου να παίζουν ως βασικοί στα ματς των Αλάνιασπορ και Ανγκαρακουτσού αντίστοιχα και να βοηθούν τις ομάδες του να φτάσουν στο τρίποντο.

Την ώρα που τα πρωταθλήματα στις περισσότερες χώρες του κόσμου έχουν σταματήσει στην Τουρκία και τη Ρωσία εξακολουθούν να αγωνίζονται.

Στην Τουρκία μάλιστα υπάρχουν και αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές, Κίτσιου, Μπακασέτας, Τζαβέλας, Σιώπης οι οποίοι βλέπουν τους συμπατριώτες τους σε Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες χώρες να μην αγωνίζονται λόγω του κορονοϊού. Οι ίδιοι όμως από τη στιγμή που το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά στη γειτονική χώρα δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο από το να παίξουν.

Την Παρασκευή το βράδυ έγινε η αναμέτρηση της Ανγκαρακουτσού κόντρα στη Ρίζεσπορ με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1 και να παίρνουν τρεις σημαντικούς πόντους στη μάχη που δίνουν για παραμονή. Σε ένα ματς όπου ο Κίτσιου ήταν στο αρχικό σχήμα και έπαιξε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του.

Το Σάββατο το απόγευμα η Αλάνιασπορ με τους Τζαβέλα και Μπακασέτα στο αρχικό σχήμα επικράτησε της Γκαζιαντέμ με 1-0 και συνέχισε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι δύο Έλληνές έπαιξαν σε όλη την αναμέτρηση ενώ εκτός έμεινε ο Σιώπης ο οποίος είναι τραυματίας.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ