ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Τσεκούρι" για τα επεισόδια στο Γαλατά - Φενέρ: Ποινή 43 αγώνων σε επτά κατηγορούμενους!

Galatasaray's Garry Rodrigues reacts disappointed during the Champions League group D soccer match between FC Schalke 04 and Galatasaray Istanbul in Gelsenkirchen, Germany, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Γκάρι Ροντρίγκες AP

Τιμωρία 43 αγωνιστικών σε επτά κατηγορούμενους επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της τουρκικής ομοσπονδίας για τα προ ημερών επεισόδια στο Γαλατασαράι - Φενέρμπαχτσε! Οκτώ ματς σε Ζαΐλσον και Χασάν Σας.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς προς τους κατηγορούμενους του επεισοδιακού ντέρμπι Γαλατασαράι - Φενέρμπαχτσε. Η πειθαρχική επιτροπή της τουρκικής ομοσπονδίας είχε καλέσει σε απολογία 16 άτομα. Από αυτούς, στους επτά επιβλήθηκε "καμπάνα" 43 αγωνιστικών συνολικά!

Τιμωρία οκτώ αγωνιστικών επιβλήθηκε στον βοηθό του Φατίχ Τερίμ, Χασάν Σας, αλλά και στον μέσο της Φενέρ, Ζαΐλσον, ο οποίος χαστούκισε τον μεσοεπιθετικό της Γαλατά, Μπελχαντά. Αναλυτικά οι ποινές:

ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΝΗ
Φατίχ Τερίμ 7 ματς + 10.500€
Χασάν Σας 8 ματς +
Μπαμπού Εντιαγέ 5 ματς + 2.000€
Γκάρι Ροντρίγκες 3 ματς + 1.500€
Ράιαν Ντονκ 6 ματς + 1.500€
Ρομπέρτο Σολδάδο 6 ματς + 2.500€
Ζαΐλσον 8 ματς + 3.500€

Υπενθυμίζεται ότι μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ντέρμπι ( 2-2 το αποτέλεσμα), ο Γιουνές Μπελχαντά των γηπεδούχων τρέχει προς το μέρος του Ρομπέρτο Σολδάδο. Οι δύο παίκτες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και άρχισαν να... σπρώχνονται με τα κεφάλια! Τότε ο χαφ της Φενέρ, Ζαΐλσον, τους πλησίασε και θέλοντας να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, χαστούκισε με δύναμη τον Μπελχαντά.

Τότε ο Βραζιλιάνος μέσος της Φενέρμπαχτσε άρχισε να τρέχει προς τα αποδυτήρια, για να ξεφύγει από τους έξαλλους παίκτες και μέλη της αποστολής της Γαλατάσαραι, που είδαν τι έκανε.

* Όσοι τιμωρήθηκαν έχουν το δικαίωμα έφεσης.

AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ