ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ιμπραχίμοβιτς έγινε... Ιρμπαχίμοβιτς και "καθάρισε" για τους Γκάλαξι

Ο Ιμπραχίμοβιτς έγινε... Ιρμπαχίμοβιτς και "καθάρισε" για τους Γκάλαξι

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς καθάρισε για της Λος Άντζελες Γκάλαξι και με δύο γκολ (75', 89') χάρισε τη νίκη (2-0) επί της Τορόντο. Μόνο που το όνομα του Σουηδού ήταν γραμμένο λάθος στη φανέλα. Το... Ιρμπαχίμοβιτς έχει γίνει ήδη viral!

Η Λος Άντζελες Γκάλαξι νίκησε 2-0 στο "Dignity Park" της Καλιφόρνια την Τορόντο για το MLS και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Ο 37χρονος Σουηδός σταρ άνοιξε το σκορ στο 75ο λεπτό για την ομάδα από το Λος Άντζελες, ενώ στο 89ο διεύρυνε το προβάδισμα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-0). Μάλιστα, έγινε viral αλλά όχι για τα γκολ του.

Το όνομα του Σκανδιναβού ήταν γραμμένο λανθασμένα στο πίσω μέρος της φανέλας. Αντί για Ιμπραχίμοβιτς αναγράφηκε το... Ιρμπαχίμοβιτς (ρμπα αντί για μπρα). Δεν είναι σαφές, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ λίγο μετά τη λήξη του ματς, εάν πρόκειται γι' αμέλεια του υπευθύνου της ομάδας του Λος Άντζελες ή για ένα τρόπο να σπάσει η γκαντεμιά καθώς ο Ζλάταν είχε δύο ματς δίχως να παραβιάσει τις αντίπαλες εστίες.

Για γούρι είχε αλλάξει το όνομά του από Βοντολόβσκι σε Βοντοβλόσκι ο 36χρονος Αμερικανός φορ της Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς και πρώην της Χιούστον Ντάιναμο όταν αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Gold Cup 2013. Δείτε τα δύο γκολ του Ιμπραχίμοβιτς και της αναμέτρησης Λος Άντζελες Γκάλαξι - Τορόντο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ