ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Ο Καβάνι πάει στην ομάδα του Μπέκαμ το 2020

PSG's Kylian Mbappe celebrates with Edinson Cavani, right, after scoring his side's eighth goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Kylian Mbappe celebrates with Edinson Cavani, right, after scoring his side's eighth goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής AS, ο Έντινσον Καβάνι έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς το 2020 θα μετακομίσει στην Ίντερ Μαϊάμι, την ομάδα το Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του είναι ο Έντινσον Καβάνι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής AS, ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού θα μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για την Ίντερ Μαϊάμι.

Η συγκεκριμένη ομάδα του MLS είναι του Ντέιβιντ Μπέκαμ και το 2020 θα βρίσκεται εκεί ο Καβάνι. Ο άλλοτε φορ της Παλέρμο και της Νάπολι και νυν της Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, φεύγοντας από την Ευρώπη. Μάλιστα, ο 32χρονος θα πάει ως ελεύθερος στις ΗΠΑ.

AP Photo/Michel Euler

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ