ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Ο Μπέκαμ θέλει Μόντριτς και Καβάνι στο MLS

Ο Μπέκαμ θέλει Μόντριτς και Καβάνι στο MLS

Η ισπανική εφημερίδα "Marca" υποστηρίζει την ύπαρξη ενδιαφέροντος από την Ίντερ Μαϊάμι, ομάδα ιδιοκτησίας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, για τους Λούκα Μόντριτς και Έντινσον Καβάνι.

Ντεμπούτο στο MLS το 2020 πρόκειται να κάνει η Ίντερ Μαϊάμι, η ομάδα που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μάλιστα, υπάρχει η πρόθεση να αποκτηθούν κάποια μεγάλα ονόματα, ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος έως και το 2022.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα "Marca", στο στόχαστρο της Ίντερ Μαϊάμι είναι οι Λούκα Μόντριτς και Έντινσον Καβάνι. Το συμβόλαιο του Κροάτη μέσου με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το καλοκαίρι του 2021 και η ομάδα του MLS έχει πρόθεση να του διπλασιάσει τις απολαβές, προκειμένου να τον πείσει να κάνει το ταξίδι για την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Η περίπτωση του Ουρουγουανού στράικερ μοιάζει φαινομενικά πιο εύκολη, εφόσον το συμβόλαιό του με την Παρί λήγει το καλοκαίρι. Ο Καβάνι ήδη τον Ιανουάριο είχε παρουσιάσει τάσεις φυγής προς την Ισπανία και την Ατλέτικο Μαδρίτης, χωρίς όμως να γίνει τελικά το deal.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ