ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νταμάρκους Μπίσλεϊ έβαλε τέλος στην 20ετή του καριέρα

Ο Νταμάρκους Μπίσλεϊ έβαλε τέλος στην 20ετή του καριέρα

Λίγο πριν μπει στο 38ο έτος της ηλικίας του, ο Αμερικανός Νταμάρκους Μπίσλεϊ ανακοίνωσε ότι η 20ετή του καριέρα στο ποδόσφαιρο λαμβάνει τέλος στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες που ανέδειξε ποτέ το ποδόσφαιρο των ΗΠΑ, ο Νταμάρκους Μπίσλεϊ, ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από τη δράση στο τέλος της σεζόν που ολοκληρώνεται στην πατρίδα του, τον προσεχή Οκτώβριο.

Ο 37χρονος Αμερικανός με τις 126 συμμετοχές και τα 17 γκολ στην εθνική του ομάδα, έκανε γνωστό μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media πω ς "πριν από τα 37α γενέθλιά μου, θα ήθελα να πω ότι αυτή η χρονιά θα είναι η τελευταία μου. Εκτιμώ όλη την αγάπη, τους πανηγυρισμούς και τις αποδοκιμασίες όλα αυτά τα 20 χρόνια. Το να είμαι στο γήπεδο εκπλήρωσε κάθε όνειρο που θα μπορούσα να φανταστώ. Σας ευχαριστώ, περισσότερα λόγια άλλη στιγμή".

Από το 2014 ο Μπίσλεϊ παίζει στη Χιούστον, έχοντας παίξει στο παρελθόν σε Σικάφο Φάιαρ, Αϊντχόφεν, Μάντσεστερ Σίτι, Ρέιντζερς, Ανόβερο και Πουέμπλα. Στην καριέρα του κατέκτησε μεταξύ άλλων δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο με την Αϊντχόφεν και δύο πρωταθλήματα και ένα League Cup Σκωτίας με τη Ρέιντζερς. Με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ συμμετείχε σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα, το 2002, το 2006, το 2010 και το 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ