ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Ο πατέρας του Μέσι είχε επαφή με την Ίντερ Μαϊάμι του Μπέκαμ

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι είχε επαφές με εκπρόσωπο της Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φαίνεται πως βάζει ψηλά τον πήχη για την ομάδα του στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ίντερ Μαϊάμι. Μετά την περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ, για την οποία έγραψε το "Maxifoot", στην Αγγλία γράφουν πως ο πατέρας του Μέσι είχε επαφή με εκπρόσωπο της ομάδας του παλαίμαχου Άγγλου μέσου.

Στο συμβόλαιο του Μπέκαμ φαίνεται πως υπάρχει όρος που του επιτρέπει να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αν το επιθυμεί βέβαια και ο ίδιος, το ερχόμενο καλοκαίρι για πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικότητας. Ο Χόρχε Μέσι είχε επαφή με τους ανθρώπους της Ίντερ Μαϊάμι και μένει να φανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μελλοντική συνεργασία των δυο πλευρών.

Ο Μπέκαμ έστειλε τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Πολ ΜακΝτόνουφ, για συζητήσεις με τον πατέρα του Μέσι, χωρίς πάντως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Αργεντινός είναι το κόλπο γκρόσο που θα προσπαθήσει να πετύχει ο Άγγλος, αν και δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ