ΠΑΟΚ

Α. Ζίβκοβιτς: "Είδα έξω τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και δοκίμασα"

Ο Ζίβκοβιτς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ζίβκοβιτς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς περιέγραψε το γκολ που πέτυχε, με το οποίο σφράγισε την πρόκριση του ΠΑΟΚ στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Για την προοπτική να σηκώσει ένα ακόμη τρόπαιο μίλησε ο Βιεϊρίνια.

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς περιέγραψε στις δηλώσεις που έκανε στην Cosmote TV το γκολ που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ γράφοντας το τελικό 2-1 το οποίο πανηγυρίστηκε έντονα από τον ίδιο και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ:

Για το γκολ που πέτυχε: "Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε από πριν η ενέργεια. Έκανα την υποδοχή, σήκωσα το κεφάλι μου, είδα ότι ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν έξω και αποφάσισα να το δοκιμάσω".

Για το ότι φάνηκε να ζει πολύ έντονα το παιχνίδι: "Ζούσα πολύ έντονα το παιχνίδι, ήμουν συγκεντρωμένος στο τακτικό κομμάτι. Εμείς οι ποδοσφαιριστές κοιτάμε να βρίσκουμε λύσεις, η ΑΕΚ ήθελε να περάσει στον τελικό, εμείς ψάχναμε τον τρόπο να μην της το επιτρέψουμε, είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η λύση ήρθε με ένα δικό μου γκολ".

Για τον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό: "Αυτή τη στιγμή δεν ήθελα να πω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό για κάποιον άλλο θεσμό οπότε θα ήθελα να αφοσιωθούμε σε αυτό τώρα".

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ: "ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ"

Ο Βιεϊρίνια στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ χαρακτήρισε ως κακιά στιγμή το δοκάρι που είχε στην εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε και τόνισε πως θέλει να κατακτήσει και αυτό το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος:

"Δυστυχώς είχα την ευκαιρία, αλλά δεν σκόραρα στο πέναλτι. Παρόλα αυτά ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι από την ΑΕΚ. Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και η ΑΕΚ βρήκε γκολ από μία στημένη μπάλα. Στο τέλος όμως αντιδράσαμε και μέχρι το τέλος παίξαμε καλά και κερδίσαμε".

Για τις αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία: "Από τις αλλαγές φάνηκε ότι δεν θέλαμε να πάει το παιχνίδι στην παράταση. Οι αλλαγές βγήκαν, ο Κρμέντσικ σκόραρε και είμαστε χαρούμενοι και για αυτό το γεγονός".

Για τον τελικό με τον Ολυμπιακό που έρχεται: "Μέχρι εκείνη την ημέρα έχουμε καιρό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά, όπως μας θέλει ο προπονητής μας. Να διορθώσουμε τα λάθη μέσα από την προπόνηση και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Φυσικά και θέλω να κερδίσω και αυτό το κύπελλο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας".

Για το αν είχε επιπλέον πίεση για το πέναλτι μέσα στο παιχνίδι: "Πίεση δεν είχα. Έχουμε ποδοσφαιρική πίεση όπως σε κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι καλή πίεση και δεν είναι μία δύσκολη κατάσταση όπως άλλοι άνθρωποι που έχουν πολλά προβλήματα στη ζωή τους. Ήταν μία κακή στιγμή για μένα το πέναλτι. Υγεία σε όλο τον κόσμο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ