ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δανεικός στην Αλδοσίβι και επίσημα ο Ινσούα

Ο απογοητευμένος Εμάνουελ Ινσούα
Ο απογοητευμένος Εμάνουελ Ινσούα EUROKINISSI SPORTS

Η Αλδοσίβι ανακοίνωσε στη διάρκεια της Τρίτης την απόκτηση του Ινσούα ως δανεικού από την ΑΕΚ έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Επίσημα παίκτης της Αλδοσίβι είναι από το βράδυ της Τρίτης (16/2) ο Εμάνουελ Ινσούα με το σύλλογο της Αργεντινής να ανακοινώνει τον δανεισμό του πρώην παίκτη της ΑΕΚ έως το τέλος της σεζόν. Μάλιστα ο Ινσούα θα παίξει συμπαίκτης με τον αδερφό του ο οποίος επίσης συμφώνησε με την ομάδα της Αργεντινής.

Η ανακοίνωση στο twitter αναφέρει: "Τα αδέρφια Ινσούα σφράγισαν τη συμφωνία τους με την Αλδοσίβι. Ο Εμάνουελ ήρθε στην ομάδα ως δανεικός μέχρι τις 30 Ιουνίου, από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Εμιλιάνο υπέγραψε ως ελεύθερος μέχρι τον Δεκέμβριο, ερχόμενος από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι".

Η ΑΕΚ τα είχε βρει από την περασμένη Παρασκευή (12/2) με την ομάδα της Αργεντινής και ο Ινσούα έστω και μέχρι το τέλος της σεζόν αποτελεί παρελθόν από τους "κιτρινόμαυρους" οι οποίοι ήθελαν να λύσουν τη συνεργασία μαζί του μετά από επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη λόγω των λαθών που είχε κάνει στα τελευταία ματς της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ