ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δεν προπονήθηκε ο Μάνταλος, αμφίβολος ενόψει ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Πέτρος Μάνταλος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας λόγω ενοχλήσεων στην δεξιά ποδοκνημική και η συμμετοχή του στο ματς της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη κρίνεται αμφίβολη.

Την ερχόμενη Τετάρτη (5/5, 21:30, Novasports 1HD) η ΑΕΚ δίνει ένα κομβικό ματς στην προσπάθειά της για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου τη νέα σεζόν, υποδεχόμενη στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Super League Interwetten, κινδυνεύει ωστόσο να παραταχθεί χωρίς ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα της.

Ο λόγος για τον Πέτρο Μάνταλο που δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (3/5) στα Σπάτα, με τον αρχηγό της Ένωσης να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενοχλήσεων στην δεξιά ποδοκνημική μέχρι να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Γίνεται αυτομάτως αντιληπτό πως θα γίνει αγώνας δρόμου αν θέλει να προλάβει το ντέρμπι Δικεφάλων απέναντι στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη, σε ένα ματς που η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θέλει τους τρεις βαθμούς για να κρατήσει την απόστασή της από τον 5ο Παναθηναϊκό που την καταδιώκει αλλά και να πάρει άτυπη ρεβάνς μετά τον αποκλεισμό της από τους ασπρόμαυρους (με δύο ήττες) στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Όσον αφορά συνολικά στο μέτωπο των τραυματιών, συνέχισαν τη θεραπεία τους οι Νέλσον Ολιβέιρα και Λιβάι Γκαρσία ενώ οι Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνσης. Σημειώνεται πως οι υπόλοιποι παίκτε προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Χιμένεθ, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα (18:30) της Τρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ