ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επαφές με Μενίγκ και Καρόλ

Strasbourg's Lionel Carole kicks the ball during a UEFA Europa League playoff match against Eintracht Frankfurt, Thursday, Aug. 22, 2019, in Strasbourg, France. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Strasbourg's Lionel Carole kicks the ball during a UEFA Europa League playoff match against Eintracht Frankfurt, Thursday, Aug. 22, 2019, in Strasbourg, France. (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις του Κουίνσι Μενίγκ και Λιονέλ Καρόλ για την ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι. (VIDEOS)

Ένας από τους στόχους της ΑΕΚ την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο είναι η ενίσχυση στην αριστερή πλευρά της ομάδας και σύμφωνα με τον "Δικέφαλο Αετό" έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις.

Η πρώτη αφορά τον Λιονέλ Καρόλ και η δεύτερη τον Κουίνσι Μενίγκ. Ο πρώτος αγωνίζεται στην Στρασμπούργκ και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Πρόκειται για 30χρονο Γάλλο αριστερό μπακ ο οποίος παίζει στη γαλλική ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια. Νωρίτερα είχε περάσει από Μπενφίκα, Γαλατάσαραϊ και Σεβίλλη. Φέτος μετρά 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με μία ασίστ.

Από την άλλη ο Μενίγκ είναι ένα καθαρό εξτρέμ και παίζει κυρίως αριστερά. Διαθέτει μεγάλη ταχύτητα και ικανότητα στο ένας εναντίον ενός. Φέτος με τη φανέλα της Τβέντε ο 25χρονος Ολλανδός μετρά οκτώ γκολ σε 29 συμμετοχές. Το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν αυτό το καλοκαίρι, αλλά υπέγραψε επέκταση για ένα χρόνο ακόμα.

Το πρωτοσέλιδο:

ΑΕΚ: Επαφές με Μενίγκ και Καρόλ

Photo credits: 2019 AP Photo/Jean-Francois Badias

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ