ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γαλανόπουλος

Ο Κώστας Γαλανόπουλος
Ο Κώστας Γαλανόπουλος EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/10) πως η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με την επιστροφή του Κώστα Γαλανόπουλου, ο οποίος εντάχθηκε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, μετά από 10 μήνες.

Ευχάριστα νέα επεφύλασσε η σημερινή μέρα στην ΑΕΚ και τον Μάσιμο Καρέρα, καθώς ο Κώστας Γαλανόπουλος επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις.

Ενώ, ο Ιταλός τεχνικός ήρθε αντιμέτωπος το βράδυ της Κυριακής (18/10) με ακόμη έναν τραυματισμό, καθώς ο Χρήστος Αλμπάνης υπέστη κάκωση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1-1), το πρωί της Δευτέρας (19/10), υποδέχθηκε στις προπονήσεις, ύστερα από 10 μήνες τον Γαλανόπουλο.

Ο 22χρονος μέσος της Ένωσης τραυματίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα, όπου διαγνώσθηκε με βλάβη στο χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού ποδιού και στις 27 του ίδιου μήνα υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Έκτοτε ο Γαλανόπουλος βρισκόταν εκτός αγωνιστικής δράσης και ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τα γήπεδα και ύστερα από τις τελευταίες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της Ένωσης ο μεσοεπιθετικός των "κιτρινόμαυρων" είναι έτοιμος να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας, όπως και έγινε στην σημερινή προπόνηση.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ ανανέωσε το συμβόλαιο του 22χρονου μέσου μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ