ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έξω για τρεις εβδομάδες ο Νταντσένκο

Ο Όλεγκ Νταντσένκο με τη φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα κόντρα στον Άρη για την Super League
Ο Όλεγκ Νταντσένκο με τη φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα κόντρα στον Άρη για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο Όλεγκ Νταντσένκο είναι το νέο πρόβλημα για τον Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ουκρανό μπακ να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και να αναμένεται να λείψει για περίπου τρεις εβδομάδες. Εκτός αποστολής από το ματς με τον Άρη και ο Τσιγκρίνσκι.

Μετά από τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα (1-5) και την ήττα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (0-1), η ΑΕΚ ψάχνει εναγωνίως θετικό αποτέλεσμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για να πάρει πάνω της αγωνιστικά και ψυχολογικά, με τον Μανόλο Χιμένεθ να καλείται να αντιμετωπίσει ωστόσο δύο νέα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τους Όλεγκ Νταντσένκο και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού του και σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθεί η αποθεραπεία του.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος των play offs, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη, από το οποίο θα απουσιάσει για την Ένωση και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Απουσία μάλιστα που ήρθε από το... πουθενά αφού ο Ουκρανός στόπερ είχε μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από την Πέμπτη και υπολογιζόταν, για να αποφασιστεί όμως την τελευταία στιγμή πως ήταν ανέτοιμος και έτσι να μη συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή.

Αυτό που προβληματίζει φυσικά τον Ισπανό τεχνικό είναι πως οι δύο αυτές απουσίες έρχονται να προστεθούν σε αυτές των Λάτσι, Μπακάκη, Χνιντ, Σάκχοφ, Σιμόες, Μαχαίρα, Ραντόνια και Χριστόπουλου, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο της Ένωσης κόντρα στους κιτρινόμαυρους του βορρά.

Όσον αφορά την αποστολή που θα ταξιδέψει για Θεσσσαλονίκη, είναι 18μελής και την αποτελούν οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ