ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η Χάμαρμπι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τάνκοβιτς

ΑΕΚ: Η Χάμαρμπι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τάνκοβιτς

Η Χάμαρμπι ανακοίνωσε πως ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως ήταν επιθυμία του Σουηδού μεσοεπιθετικού να αποχωρήσει από την ομάδα.

Τη μεταγραφή του Μουαμέρ Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ ανακοίνωσε η Χάμαρμπι. Ο σουηδικός σύλλογος γνωστοποίησε πως ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αποχωρεί από την ομάδα, καθώς υπήρχε ρήτρα στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε, το οποίο του επέτρεπε να φύγει ως ελεύθερος κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

"Αγαπώ τη Χάμαρμπι, είναι η ομάδα μου. Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Το ταξίδι μου για την Ελλάδα αρχίζει, αλλά μία ημέρα θα συναντηθούμε ξανά. Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό προς τους φιλάθλους, τη διοίκηση και όλους όσοι εργάζονται στο σύλλογο, αλλά πραγματικά σας ευχαριστώ για όλα", δήλωσε ο Τάνκοβιτς στην ιστοσελίδα της Χάμαρμπι.

Ο διεθνής Σουηδός αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στη Χάμαρμπι, σημειώνοντας 34 γκολ και μοιράζοντας 15 ασίστ σε 93 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί πέντε φορές με την εθνική Σουηδίας, με την οποία έκανε ντεμπούτο τον Μάρτιο του 2014.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ