ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η έκπληξη και τα συγχαρητήρια του Τάνκοβιτς στον Μιτάι

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς έμαθε μετά το τέλος του ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ πως ο Μάριος Μιτάι έκανε ντεμπούτο σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν έχασε την ευκαιρία να τον συγχαρεί στα αποδυτήρια.

Μπορεί η ΑΕΚ να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten, αλλά η βραδιά ήταν ξεχωριστή για τον Μάριο Μιτάι, ο οποίος έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών, αγωνιζόμενος ως βασικός.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός αμυντικός μίλησε στην κάμερα της NOVA, ύστερα από παραίνεση και των συμπαικτών του. Ωστόσο, υπήρχε ένας συμπαίκτης του που δεν είχε συνειδητοποιήσει πως αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του Μιτάι σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο λόγος για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος καθόταν δίπλα του στα αποδυτήρια και τον ρώτησε με έκπληξη: "Φίλε, αυτό ήταν το πρώτο σου ματς στο πρωτάθλημα;" Και όταν του απάντησε καταφατικά ο Μιτάι, γύρισε του έδωσε το χέρι και του είπε: "Μπράβο φίλε, συγχαρητήρια, καλή τύχη στην καριέρα σου".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ