ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η συνταγή για τους ομίλους του Europa League

Ο Λιβάι Γκαρσία πανηγυρίζει γκολ στο ΑΕΚ - Λαμία
Ο Λιβάι Γκαρσία πανηγυρίζει γκολ στο ΑΕΚ - Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ (1/10, 21:45) με στόχο την επιστροφή στους ομίλους του Europa League. Τα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα και τα πρόσωπα του 4-3-3.

Ο κωδικός είναι ένας για την ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης (1/10, 21:45) στο Ολυμπιακό Στάδιο: "Eπιστροφή στους ομίλους του Europa League".

Η Ένωση υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ, μια παραδοσιακή γερμανική δύναμη. Μπορεί στους κιτρινόμαυρους να έλαχε η πιο δύσκολη κλήρωση, αλλά τόσο ο Μάσιμο Καρέρα όσο και οι παίκτες πιστεύουν στην πρόκριση και τη συνέχεια της ευρωπαϊκής σεζόν. Ο Ιταλός προπονητής έχει ξεκάθαρες σκέψεις ως προς τη διάταξη του Δικεφάλου κόντρα στους λύκους.

Ο Τσιντώντας θα υπερασπιστεί την κιτρινόμαυρη εστία, με τον Βασιλαντωνόπουλο να καλύπτει το δεξί αμυντικό άκρο, τον Ινσούα το αριστερά και τους Τσιγκρίνσκι και Σβάρνα ανάμεσά τους να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Σιμόες, Σάχοβ και Κρίστιτσιτς. Στο δεξί "φτερό" αναμένεται να κινηθεί ο Λιβάι Γκαρσία, στο αριστερό ο Μάνταλος, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, ο Μάσιμο Καρέρα να επιλέξει να δώσει φανέλα βασικού είτε στον Μάρκο Λιβάγια, είτε στον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

TAGS ΑΕΚ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ