ΕΛΛΑΔΑ

ΑΕΚ: Κινείται νομικά κατά Κούγια για τις απαξιωτικές δηλώσεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις του προς την Εθνική ομάδα κρίνοντας ότι θίγεται η αξία διεθνών ποδοσφαιριστών που της ανήκουν.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, χαρακτήρισε ως "εξευτελιστικό συνονθύλευμα" την Εθνική Ελλάδας βάλλοντας κατά του Τζον Φαν Σιπ για τις επιλογές του, ενώ αναφέρθηκε και ειδικά στους ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η ΑΕΚ αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις του προς την Εθνική ομάδα, καθώς κρίνει ότι θίγεται η αξία των διεθνών ποδοσφαιριστών της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να καταθέσει μήνυση και αγωγή προς τον πρόεδρο της ΑΕΛ για την απόπειρα μείωσης της προσωπικότητας αλλά και της ποδοσφαιρικής αξίας των διεθνών παικτών που ανήκουν στην ΑΕΚ.

Η Ένωση θα προσφύγει στα αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα για τις δηλώσεις Κούγια. Μάλιστα, το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ αναμένεται να κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι τέλους στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια διεκδικώντας τη μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΛ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ