ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μπήκε ο Μπακάκης, μετράει αντίστροφα ο Ολιβέιρα

Ο Μιχάλης Μπακάκης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Μιχάλης Μπακάκης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Ο Μιχάλης Μπακάκης ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ. Ανεβάζουν στροφές για την επιστροφή τους στη δράση οι Νέλσον Ολιβέιρα και Λιβάι Γκαρσία.

Στην ΑΕΚ έχουν αφήσει πίσω τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ και την απώλεια του τίτλου, στρέφοντας την προσοχή τους στην εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω της κατάκτησης της τέταρτης θέσης ή και μεγαλύτερης στα playoffs της Super League Interwetten.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Μιχάλης Μπακάκης ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης (05/05) με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Οι Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Από εκεί και πέρα, οι Νέλσον Ολιβέιρα και Λιβάι Γκαρσία ακολούθησαν τα προγράμματα θεραπείας τους. Ο Πορτογάλος επιθετικός αισθάνεται καλύτερα και είναι θέμα χρόνου να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς και να θέσει εαυτόν εκ νέου στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Λιβάι Γκαρσία ενδεχομένως και αύριο (02/05) να δοκιμάσει να ξεκινήσει τρέξιμο και φυσικά να περιμένει να επανεκτιμηθεί η κατάσταση στο γόνατό του, για να υπολογιστεί το πότε θα επιστρέψει στη δράση. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στη σημερινή προπόνηση, μετά και το χθεσινό ρεπό που δόθηκε σε όλη την ομάδα.

Επόμενη προπόνηση για την ΑΕΚ είναι αύριο στις 09:00 το πρωί, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα δώσει άλλο ρεπό στους παίκτες του, μέχρι το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ