ΑΕΚ

Καρβαλιάλ: "Να σκοράρουμε πρώτοι κόντρα στην ΑΕΚ"

Καρβαλιάλ: "Να σκοράρουμε πρώτοι κόντρα στην ΑΕΚ"
NICK POTTS/PA VIA AP

Ο τεχνικός της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, στην πρεμιέρα του Europa League (22/10, 22:00), χαρακτηρίζοντας τους "κιτρινόμαυρους" ισχυρούς αντιπάλους.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε το πρωί της Τετάρτης (21/10) στην Πορτογαλία για να αγωνιστεί την Πέμπτη (22/10, 22:00) κόντρα στην Μπράγκα, για τους ομίλους του Europa League. Ο προπονητής των Πορτογάλων, Κάρλος Καρβαλιάλ, μίλησε στη συνέντευξη τύπου και χαρακτήρισε την Ένωση ισχυρή αντίπαλο.

Συγκεκριμένα, ο 54χρονος τεχνικός - ο οποίος είχε περάσει και από τον πάγκο του Αστέρα - αποκάλυψε ότι οι "κιτρινόμαυροι", έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους στα τελευταία δέκα εκτός έδρας παιχνίδια και γι' αυτό αποτελούν μια δυνατή ομάδα.

Ωστόσο, τονίζει την ανάγκη οι παίκτες του να βρουν πρώτοι δίχτυα, ώστε να "σπάσουν" την ισχυρή άμυνα της ΑΕΚ:

"Η ΑΕΚ είναι μία δυνατή αντίπαλος, η οποία στο Europa League δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας από το 2011. Δεν έχει δεχθεί γκολ στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια από το Σεπτέμβριο του 2017.

Αυτό δείχνει πολύ καλά τις δυσκολίες που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην αυριανή αναμέτρηση. Ο προπονητής της, είχε μόνο τους μισούς παίκτες για να δουλέψει το τελευταίο διάστημα καθώς το ρόστερ έχει πολλούς διεθνείς.

Έχουμε μπροστά μας αυτές τις προκλήσεις αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι για το ματς. Πρέπει να σκοράρουμε πρώτοι γκολ και να κερδίσουμε. Γνωρίζω πολλά για την ΑΕΚ, καθώς δούλευα στο παρελθόν στην Ελλάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος, ενώ συνέχισε λέγοντας,

"Έχουμε έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο και τρεις ισοδύναμες ομάδες. Η Ζόρια επίσης είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα. Εμείς τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς με την ΑΕΚ. Αντιμετωπίζουμε μια συνεπή και ισχυρή ομάδα, η οποία παίζει ιταλικό στυλ ποδοσφαίρου".

TAGS ΑΕΚ EUROPA LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ