ΑΕΚ

ΑΕΚ: Νταντσένκο ο εκλεκτός για το δεξί άκρο της άμυνας

O Όλεγκ Ντατσένκο με τη φανέλα της εθνικής Ουκρανίας
O Όλεγκ Ντατσένκο με τη φανέλα της εθνικής Ουκρανίας Ⓒ 2018 EFREM LUKATSKY/ASSOCIATED PRESS

Ο Όλεγκ Νταντσένκο είναι ο παίκτης που βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνάς της, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν αρχίσει συζητήσεις με τον 26χρονο Ουκρανό μπακ.

Η ΑΕΚ αναζητεί εδώ και καιρό μία αξιόπιστη λύση για να θωρακίσει το δεξί άκρο της άμυνάς της και όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανό το σενάριο η λύση αυτή να έρθει μέσω Ουκρανίας.

Πρόκειται για τον Όλεγκ Νταντσέσνκο, που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Ούφα με τη μορφή δανεισμού από την Ρουμπίν Καζάν, με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Παναγιώτη Κονέ, να έχει ήδη μπει σε διαδικασία συζητήσεων με τον παίκτη και να φέρεται να είναι κοντά στην ολοκλήρωση του deal για να τον φέρει στην Ελλάδα.

Ο Νταντσέσκο είναι ένας παίκτης που δεν αρέσκεται μόνο στο να καλύτει το δεξί άκρο της άμυνας αλλά που του αρέσκεται να προωθείται (εξού και οι 5 ασίστ που μετράει ήδη στο ρωσικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν και που τον φέρνουν στην κορυφή των "σερβιτόρων" αμυντικών της λίγκας), με τους κιτρινόμαυρους να θεωρούν πως με τα χαρακτηριστικά που έχει το παιχνίδι του είναι ο κατάλληλος για να καλύψε επάξια τη συγκεκριμένη θέση μαζί με τους ήδη Μπακάκη και Ραντόνια.

Σημειώνεται πως είναι διεθνής με την Κ21 της εθνικής Ουκρανίας με την οποία έχει απολογισμό 21 συμμετοχές και 3 γκολ ενώ στην Ρουμπίν ανήκει από το καλοκαίρι του 2019 οπότε και τον απέκτησε με μεταγραφή από την Σαχτάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ