ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Μαχαίρας, το παλεύει για Λεωφόρο ο Μάνταλος

ΚΥΠΕΛΛΟ 2020-2021 / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ 2020-2021 / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας επέστρεψε στις προπονήσεις και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αγώνα για τον οποίο "τρέχει" για να δηλώσει παρών και ο λαβωμένος Πέτρος Μάνταλος.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ που ήρθε η τέταρτη διαδοχική ήττα από τον "Δικέφαλο του Βορρά" αποτελεί παρελθόν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν διάθεση να κλαίνε πάνω από την καρδάρα με το χυμένο γάλα.

Και αυτό γιατί ακολουθεί σε λίγα 24ωρα ένα ματς ακόμα πιο σημαντικό στην προσπάθεια για κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, με την Ένωση να πηγαίνει στην "Λεωφόρο" για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και στόχο τουλάχιστον να μην ητηθεί για να κρατήσει τους πράσινους σε απόσταση από αυτήν.

Το ευχάριστο για τον Μανόλο Χιμένεθ σε μία περίοδο που οι κιτρινόμαυροι ταλαιπωρούνται τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και από άποψη τραυματισμών ήρθε από το ιατρικό μέτωπο, με τον Θεοδόση Μαχαίρα να βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης την Πέμπτη και να του προσφέρει ουσιαστικά μία έξτρα λύση για τη μεσοεπιθετική γραμμή ενόψει του κυριακάτικο αθηναϊκού ντέρμπι στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Την ίδια ώρα ο απόντας -λόγω τραυματισμού- από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ, Πέτρος Μάνταλος, ακολουθεί θεραπεία και δίνει μάχη για να είναι ετοιμοπόλεμος για το συγκεκριμένο ματς.

Από εκεί και πέρα, οι Νέλσον Ολιβέιρα, Λιβάι Γκαρσία, Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, με τους παίκτες του Χιμένεθ να δίνουν ραντεβού στα Σπάτα για το πρωί της Παρασκευής που είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση (10:30).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ