ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χειρουργείο ο Σιμόες

Ο Αντρέ Σιμόες στην αναμέτρηση με τον Άρη
Ο Αντρέ Σιμόες στην αναμέτρηση με τον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέ Σιμόες θα περάσει τελικά την πόρτα του χειρουργείου, καθώς δεν προοδεύει η κατάσταση του στο πρόβλημα που έχει στον αστράγαλο, με την ΑΕΚ να παίρνει τη συγκεκριμένη απόφαση, προκειμένου να αποθεραπευτεί πλήρως.

Άσχημα νέα για τον Αντρέ Σιμοές, για τον οποίο η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα, λόγω του προβλήματος που αποκόμισε στον αστράγαλο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, από τη στιγμή που μετά από το διάστημα που έχει μείνει εκτός δεν έχει υπάρξει σημαντική βελτίωση που να του επιτρέψει με ασφάλεια να επιστρέψει, αυτό που αποφασίστηκε είναι ότι είναι προτιμότερο να μπει στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του προβλήματος του.

Ο 31χρονος Πορτογάλος χαφ αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα και την Τρίτη (13/03), αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα χειρουργηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, Παντελή Νικολάου, ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη διάγνωση που προέκυψε από τη μαγνητική που υποβλήθηκε ήταν ότι υπέστη οστεοχόνδρινο έλλειμα του αστραγάλου στο δεξί του πόδι, κάτι που επιβεβαιώθηκε και σε εξετάσεις που υποβλήθηκε στην Πορτογαλία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ