ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μπήκε ο Τσιγκρίνσκι, διάστρεμμα ο Μαχαίρας

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης μετά από καιρό και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Μαχαίρας και Χνιντ λόγω ενοχλήσεων.

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω της το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου γνώρισε την ήττα με 0-1 για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πλέον άπαντες στο στρατόπεδο της Ένωσης στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Άρη για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων στη σημερινή (08/04) προπόνηση στα Σπάτα και είναι διαθέσιμος ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη, όπου δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή της ΑΕΚ, κάτι που θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ, ο Θεοδόσης Μαχαίρας υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, όπως και ο Νασίμ Χνιντ, λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό τετρακέφαλο.

Από εκεί και πέρα όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ