EUROPA LEAGUE

ΑΕΚ - Βόλφσμπουργκ: Θετικός στον κορονοϊό ο Στέφεν που έπαιξε σε όλο το ματς

O Ρενάτο Στέφεν μαρκάρεται από τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι
O Ρενάτο Στέφεν μαρκάρεται από τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι EUROKINISSI

Η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε πως ο Ρενάτο Στέφεν, που έπαιξε βασικός κόντρα στην ΑΕΚ, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και τέθηκε σε καραντίνα.

Συναγερμός στην ΑΕΚ, μία ημέρα μετά την σπουδαία νίκη/πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ (2-1), καθώς η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε πως ο Ρενάτο Στέφεν διαγνώστηκε την Παρασκευή (02/10) θετικός στον κορονοϊό.

Ο 28χρονος Ελβετός μέσος, σύμφωνα με την ενημέρωση των "λύκων", είναι ασυμπτωματικός και τέθηκε σε καραντίνα. Ωστόσο, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια του χθεσινού ματς, με συνέπεια να υπάρχει εγρήγορση στην Ένωση.

Από τους "κιτρινόμαυρους" ενημέρωσαν πως βάσει πρωτοκόλλου, δεν υπάρχει ούτε καραντίνα, ούτε τίποτα. Η ενημέρωση του ΕΟΔΥ κάνει λόγο για εντατική επιτήρηση από τον γιατρό της ομάδας, το οποίο γίνεται ούτως ή άλλως λόγω της κατάστασης. Άλλωστε, σήμερα το πρωί οι παίκτες της Ένωσης έκαναν τα καθιερωμένα τεστ, ενώ επόμενα προβλέπονται για την ερχόμενη Πέμπτη.

"Η Βόλφσμπουργκ θα αγωνιστεί χωρίς τον Ρενάτο Στέφεν στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Ο Ελβετός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό την Παρασκευή και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Ο 28χρονος χαφ είναι ασυμπτωματικός και ο σύλλογος βρίσκεται βρίσκεται σε επαφή με το ιατρικό προσωπικό. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αποκλείστηκε από τα επικείμενα παιχνίδια της Ελβετίας με Κροατία, Ισπανία και Γερμανία", αναφέρει η ανακοίνωση της Βόλφσμπουργκ.

TAGS EUROPA LEAGUE ΑΕΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ