ΑΕΛ

ΑΕΛ - Αστέρας 1-3: Σούζα με Μπαράλες στο Αλκαζάρ

Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν στο Αλκαζάρ στον αγώνα με την ΑΕΛ
Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν στο Αλκαζάρ στον αγώνα με την ΑΕΛ EUROKINISSI

Με δύο γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες (42', 75') ο Αστέρας νίκησε 3-1 την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten. Φοβερές αποκρούσεις ο Παπαδόπουλος, μείωσε για τους "βυσσινί" ο Μούζεκ, "καθάρισε" ο Λουίς Φερνάντεθ.

Ο Αστέρας κατέκτησε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Επικράτησε 3-1 της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, με δύο γκολ του Μπαράλες και ένα του Λουίς Φερνάντεθ στο φινάλε.

Οι βυσσινί μείωσαν στο 89' με τον Μούζεκ. Ο τερματοφύλακας των Αρκάδων, Νίκος Παπαδόπουλος, έκανε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις κρατώντας προσωρινά το μηδέν, παίζοντας όμως σημαντικό ρόλο στο τρίποντο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ΑΕΛ πίεσε αρκετά τον Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ βρισκόταν 0-1 πίσω στο σκορ από το πρώτο 45λεπτο. Είχε τη μπάλα στα πόδια, προσπάθησε να "χτυπήσει" από τα άκρα και τον άξονα, αλλά η οι Αρκάδες έφυγαν με το "διπλό" λόγω αποτελεσματικότητας. Ο Μπαράλες στο 75' από κοντά "εκτέλεσε" τον Νάγκι και έγραψε το 0-2.

Δεν παράτησε το ματς η ομάδα του Γρηγορίου. Ο Παπαδόπουλος έκανε και δεύτερη φοβερή απόκρουση, διώχνοντας την κεφαλιά του Ηλιάδη πέφτοντας στη δεξιά του γωνία. Ο κίπερ των Αρκάδων έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο "διπλό", αν και οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς στο 89' με την παλικαρίσια κεφαλιά του Μούζεκ.

Ενώ οι Θεσσαλοί είχαν βγει μπροστά για την ισοφάριση, δύο αλλαγές του Ράσταβατς τελείωσαν το ματς. Ο Λουίς Φερνάντεθ έπαιξε το 1-2 με τον Μπόρχα Φερνάντεθ και προ κενής εστίας σκόραρε στο 90'+4'.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο ΜΠΑΡΑΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΤΟΥ ΜΟΥΖΕΚ

Η σπουδαιότερη ευκαιρία της ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε στο 41', όταν ο Τόρζε στάθηκε τυχερός και αφού επωφελήθηκε από τις κόντρες βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο. Το πλασέ που έκανε όμως ο Ρουμάνος πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αστέρας άνοιξε το σκορ. Από εξαιρετική σέντρα του Κώτσιρα και σκαστή κεφαλιά του Μπαράλες (0-1).

Οι Αρκάδες είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του 45λέπτου, αλλά οι "βυσινί" είχαν απειλήσει και στο 11' με τον Πινακά, όταν το πλασέ του από κοντά στο πρώτο δοκάρι έδιωξε ενστικτωδώς. Οι άμυνες και των δύο ομάδων είχαν προβλήματα στο πρώτο μισό. Ο Αστέρας δεν εκμεταλλεύτηκε το πολύ σοβαρό λάθος του Μούζεκ στο 25' (αστόχησε ο Ριέρα), ενώ η ΑΕΛ βρήκε σουτ με Σπαρβ και Πλατέλλα, δίχως να παραβιαστεί η εστία του Παπαδόπουλου.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

TAGS ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ