STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Δεν άξιζαν κάτι περισσότερο

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ και έτσι η μεταξύ τους αναμέτρηση έληξε 0-0 για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten. Η αναμέτρηση του Αλκαζάρ έληξε 0-0 με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να φτιάξουν πολλές ευκαιρίες σε ένα φτωχό παιχνίδι.

Έτσι, η ΑΕΛ ανέβηκε στους 8 πόντους και παρέμεινε στην 13η θέση. Μάλιστα συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη στο σπίτι της, αφού το μοναδικό τρίποντο έχει καταγράψει εκτός έδρας (στους Ζωσιμάδες) στον πρώτο γύρο. Από την άλλη, ο ΠΑΣ έφτασε τους 14 πόντους και είναι 10ος έχοντας βέβαια να δει νίκη από τις 6 Δεκεμβρίου.

ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να μπουν στην αρχή της αναμέτρησης δυνατά και με όρεξη. Ωστόσο, σταδιακά ο ρυθμός έπεφτε όσο κυλούσαν τα λεπτά, τα φάουλ ήταν αρκετά, ενώ προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με γεμίσματα στην περιοχή, τα οποία ήταν εύκολα διαχειρίσιμα.

Στο 6' η ΑΕΛ απείλησε για πρώτη φορά με ένα άστοχο σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς. Στο 29ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και αυτοί κοντά στο γκολ. Ο Νάγκι είχε μία άστοχη έξοδο, ο Κριζμάν έψαξε τον Καρτάλη, ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει εύστοχα σε κενή σχεδόν εστία. Στο 43' οι Ηπειρώτες απείλησαν εκ νέου, με τον Παμλίδη να αστοχεί με σουτ του, έπειτα από λάθος γύρισμα του Ηλιάδη.

ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν λύσεις δημιουργικά και επιθετικά. Μάλιστα, αρκετά ήταν τα λάθη στη μεσαία γραμμή και οι λάθος επιλογές των ποδοσφαιριστών. Επίσης, τα φάουλ ήταν αρκετά και το παιχνίδι ιδιαίτερα δυνατό.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Οι δύο ομάδες θέλησαν να απειλήσουν με κάποια σουτ που δεν είχαν τύχη. Στο 46' ο Ηλιάδης έκανε ένα σουτ στην κίνηση, ενώ στο 63' ένα σουτ του Πλατέλλα σταμάτησε στα σώματα. Οι Ηπειρώτες είχαν μία νέα ευκαιρία με τον Κριζμάν στο 75ο λεπτό, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νάγκι.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Οι προπονητές των δύο ομάδων προσπάθησαν να αλλάξουν την εικόνα του παιχνιδιού προχωρώντας σε κάποιες αλλαγές, όμως πάλι γκολ δεν μπήκε. Η ΑΕΛ και ο ΠΑΣ έγιναν πιο επιθετικές προς τα τελευταία λεπτά με την σημαντικότερη ευκαιρία να καταγράφεται από τον Νάουμετς στο 90+3'. Το 0-0 παρέμεινε έως και το τελευταίο σφύριγμα.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΛ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ