ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Άγιαξ - Αϊντχόφεν 2-2: Έχασε την ευκαιρία η PSV

Ο Μοχάμεντ Ιχάταρεν στην αναμέτρηση της Αϊντχόφεν με την Ομόνοια
Ο Μοχάμεντ Ιχάταρεν στην αναμέτρηση της Αϊντχόφεν με την Ομόνοια AP PHOTO/PETER DEJONG

Η Αϊντχόφεν προηγήθηκε με δύο γκολ στο Άμστερνταμ, έφυγε όμως μόνο με το βαθμό (2-2) από το ντέρμπι με τον Άγιαξ και παρέμεινε στο -1 από την κορυφή και τον Αίαντα.

Μεγάλη ευκαιρία, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, έχασε η Αϊντχόφεν το απόγευμα της Κυριακής στο Άμστερνταμ και το ντέρμπι με τον Άγιαξ.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους 32 του Europa League βρέθηκε να προηγείται (0-2) με δύο γκολ του Ζάχαβι από ισάριθμες ασίστ του Μάλεν.

Ο 33χρονος Ισραηλινός άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό, ενώ το διεύρυνε το προβάδισμα της PSV στο 21ο. Ο Άγιαξ μείωσε με τον Κουίνσι Πρόμες στο 40'.

Ισοφάρισε με τον Άντονι (ύστερα από ασίστ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Σεμπαστιάν Αλέ) στο 65' σε 2-2, σκορ που αποδείχθηκε τελικό.

Αναλλοίωτη έμεινε έτσι η κατάσταση στην κορυφή του πρωταθλήματος. Πρώτος ο Άγιαξ με 35 βαθμούς, δεύτερη η Αϊντχόφεν με 34, Φέγενορντ και Φιτέσε με 32.

ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Μαζραουί (80' Ρενσχ), Σουρς, Μπλιντ, Ταγλιαφίκο, Κλάασεν, Πρόμες (79' Κούντους), Γκράβενμπερχ, Άντονι, Λαμπιάντ (46' Αλέ), Τάντιτς.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Εμβογκό, Ντούμφρις, Τέζε, Μποσκαγλί, Μαξ, Ροσάριο, Γκάκπο (68' Τόμας), Ιχάταρεν (81' Γκουτιέρες), Μάλεν (76' Μάουρο Ζούνιορ), Ζάχαβι (82' Μαντουέκε)

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΑΓΙΑΞ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ