ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Άγιαξ: Θετικός στον κορονοϊό ο Ονάνα

Άγιαξ: Θετικός στον κορονοϊό ο Ονάνα
AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Αντρέ Ονάνα διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με Μέσα του Καμερούν, αν και ο Άγιαξ δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμα.

Από τον Ιούνιο είχε να "χτυπήσει" ο κορονοϊός την πόρτα στον Άγιαξ. Ωστόσο, σύμφωνα με διάφορα μέσα στο Καμερούν ο τερματοφύλακας του Αίαντα, Αντρέ Ονάνα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, μετά το τεστ, στο οποίο υποβλήθηκε.

Ο 24χρονος γκολκίπερ, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας του Καμερούν, δεν εμφανίστηκε στην προγραμματισμένη προπόνηση της Τετάρτης (7/10). Παρόλα αυτά, ο Αίαντας δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα.

Πέρα από τους αγώνες με την εθνική, ο Ονάνα είναι πιθανό να απουσιάσει από την πρεμιέρα του Άγιαξ στο Champions League με αντίπαλο τη Λίβερπουλ (21/10, 22:00), αφού βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου θα χρειαστεί να μπει σε καραντίνα.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, οι Ολλανδοί δεν επέτρεψαν σε τέσσερις Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, τους Νουσαΐρ Μαζράουι, Ζακάρια Λαμπιάντ, Μοχάμεντ Κουντού και Λασινά Τραορέ την ένταξή τους στις εθνικές, καθώς επρόκειτο για φιλικούς αγώνες και δεν ήθελε ρισκάρει είτε να μπουν σε καραντίνα, είτε να κολλήσουν κορονοϊό.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ